Zmiana Stream'a na (najchętniej) Bolero - O2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • percyb89
    Classic
    • 2010
    • 4

sesik dzięks :wink:
    szkoda, już się dzieje, ale ma być jeszcze lepiej :diabelski_usmiech
    Puchacz, zapraszam do kraka na test drive :wink:
    phoneman, nie za ma co, pozdrowię :wink: Jak będziesz kiedyś znowu to wpadnij, przewiozę chętnie :wink:

PS. zamówiłem wagę by móc mierzyć postępy w walce z nadwagą, wyniki przedstawię wkrótce :wink:
    PS1. no i jeszcze coś droższego zamówiłem, odbiór i montaż niedługo, uchylając rąbka tajemnicy:

:diabelski_usmiech
    percybb
  • drakennidhogg
    Classic
    • 2009
    • 13

Witam wszystkich! Wiem po przeglądaniu forum oraz dzięki wujkowi Gugle, że temat był wałkowany już wielokrotnie, ale wciąż mam pewne wątpliwości, stąd poniższe pytania.
    Ostatnio chodzi za mną wymiana radia STREAM, które nota bene nie czyta mi płyt, na coś lepszego. Początkowo myślałem o STREAM'ie MP3 albo AUDIENCE, ale po przeczytaniu paru tematów na forum skłaniałbym się bardziej ku BOLORO.

Szukałem i czytałem posty w tym temacie (nawet i na czeskim forum) i jeśli wszystko dobrze zrozumiałem, to wymiana STREAM'a na BOLERO pod względem wymiarów nie powinna nastręczyć problemów. Pojawia się jednak wątek wymiany Gateway'a. Miałbym uprzejmą prośbę o doprecyzowanie tego tematu, czy BOLERO podłączone pod instalację przeznaczoną pod STREAM'a będzie w ogóle działać?
    Od razu zaznaczę, że nie posiadam czujników parkowania, a na wyświetlaniu informacji Climatronika mi nie zależy.
    Pytam, bo gdzieś na forum spotkałem się z opinią, że bez zmiany Gateway'a wystąpi problem z akumulatorem (wyższy pobór prądu?).
    Wiem, że instalacja jest pod jedną antenę, a BOLERO obsługuje dwie, ale podobno nie jest aż tak źle z "łapaniem" stacji (wiedza również z forum).

Dodam, bo nie pamiętam czy mam wszystko wypełnione w profilu, że posiadam O2 przed FL, 2004r.
    Poniżej link do aukcji BOLERO, podobno są dwie wersje tego radioodbiornika: Superbowy i Octaviowy, z opisu aukcji nie wynika który to, a podobno różnią się wymiarami.

Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem i przepraszam za odgrzewanie tematu jak starego kotleta
    Pozdrawiam!
    A miał być Charger '71

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ile można zakładać takie same tematy?

A w opisie aukcji jak byk jest napisane, że pasuje do OII i OIIFL, a nie ma nic o Superbie to czego jeszcze potrzeba Ci do szczęścia?
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...